Известие

Collapse
No announcement yet.

Интериор!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Интериор!!!

Колеги, някои може ли да ми каже откъде мога да си купя такива "пръстени" около духалките и колко кешовица ще ми струват
    Alfa Romeo 145 1.4 TS Junior '99 103 hp

Re: Интериор!!!

Първоначално публикувано от vv
    Колеги, някои може ли да ми каже откъде мога да си купя такива "пръстени" около духалките и колко кешовица ще ми струват
    те не се продават отделно, ще ти трябват целите елементи, най лесно да намериш някоя ударена след 99та....
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
      те не се продават отделно, ще ти трябват целите елементи, най лесно да намериш някоя ударена след 99та....
      Ако намериш, имай предвид, отсвен на тея джаджи за въздуха, такива пръстени има и на килиметража и оборотомера, а също и дръжките на вратите са метални, лъскави

П.С. Ако ударената след 99-та се окаже ЖТД, пиши ми, че имам тука една две джаджи, дето търся по принцип
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
        Първоначално публикувано от valjo
        Ако намериш, имай предвид, отсвен на тея джаджи за въздуха, такива пръстени има и на килиметража и оборотомера, а също и дръжките на вратите са метални, лъскави

П.С. Ако ударената след 99-та се окаже ЖТД, пиши ми, че имам тука една две джаджи, дето търся по принцип
        Мойта е 98год и е с такива "пръстени" и дръжките за отваряне на вратите ми не са метални,лъскави

Comment

Working...
        X